TOGG T6 Geliyor: “Herkesin Otomobili” 2027'de Yollarda Olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • 👁️ 93

Admin

Nuri Özkan
Yönetici
45247.webp

TOGG T6 Geliyor: “Herkesin Otomobili” 2027’de Yollarda Olacak.. Türkiye’nin yerli otomobil markası TOGG, ürün gamını genişletmeye hazırlanıyor. Daha geniş kitlelere hitap edecek yeni model T6’nın 2027 yılında yollara çıkması planlanıyor. “Herkesin otomobili” olarak konumlandırılan bu model, uygun fiyat hedefiyle dikkat çekiyor.

Yeni TOGG T6’nın, markanın büyüme stratejisinde önemli bir rol oynaması bekleniyor. Giriş seviyesinde konumlandırılacak modelin, daha düşük maliyetli üretim yapısıyla geniş kullanıcı kitlesine ulaşması hedefleniyor. Bu sayede elektrikli otomobilin daha erişilebilir hale gelmesi planlanıyor.

45248.webp

Teknik tarafta ise T6’nın LFP (Lityum Demir Fosfat) batarya ile gelmesi öngörülüyor. Bu batarya teknolojisi, hem daha uzun ömürlü hem de maliyet açısından avantajlı yapısıyla öne çıkıyor. Bu tercih sayesinde aracın fiyatının daha rekabetçi seviyelerde tutulması hedefleniyor.

TOGG cephesinde üretim hedefleri de büyümeye paralel olarak artırılıyor. Mevcut üretim kapasitesinin 2027 yılına kadar yıllık 100 bin adet seviyesine çıkarılması planlanırken, T6 modelinin bu büyümenin merkezinde yer alacağı ifade ediliyor.

45249.webp

Yeni modelin prototip çalışmalarının 2026 yılının sonlarına doğru tamamlanması, ardından 2027 ortasında seri üretimden çıkarak kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Özellikle uygun fiyatlı elektrikli otomobil arayan kullanıcılar için büyük bir alternatif olması beklenen TOGG T6, Türkiye pazarında dengeleri değiştirebilir. Eğer beklendiği gibi rekabetçi bir fiyatla satışa sunulursa, elektrikli araç dönüşümünü hızlandıran en kritik modellerden biri haline gelebilir.

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,184
Kullanıcılar
10,861
Son üye
zalimovvv
Geri