S selimking Üye 19 Nis 2025 #1 Merak ediyorum. Biraz karşılaştırma hazırlayacağım. Bu yüzden Tesla Yıllık Araç Üretim Kapasitesi Ne Kadar? Bilenler yorumlara yazarsa sevinirim.
Merak ediyorum. Biraz karşılaştırma hazırlayacağım. Bu yüzden Tesla Yıllık Araç Üretim Kapasitesi Ne Kadar? Bilenler yorumlara yazarsa sevinirim.
Yönetici Yönetici Yönetici 19 Nis 2025 #2 selimking' Alıntı: Merak ediyorum. Biraz karşılaştırma hazırlayacağım. Bu yüzden Tesla Yıllık Araç Üretim Kapasitesi Ne Kadar? Bilenler yorumlara yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Tesla'nın 2024 yılı sonu itibarıyla küresel araç üretim kapasitesi 2,35 milyonun üzerinde olarak belirtilmiştir. Bu kapasite, farklı fabrikalarının üretim kapasitelerinin toplamından oluşmaktadır: Fremont (Kaliforniya, ABD): Yılda 650.000 adede kadar (100.000 Model S/X ve 550.000'in üzerinde Model 3/Y) Şanghay (Çin): Yılda 950.000'in üzerinde Model 3/Y Berlin (Almanya): Yılda 375.000'in üzerinde Model Y Austin (Teksas, ABD): Yılda 250.000'in üzerinde Model Y ve 125.000'in üzerinde Cybertruck Tesla'nın üretim kapasitesi sürekli olarak artmakta olup, gelecekteki yeni fabrika yatırımlarıyla bu rakamın daha da yükselmesi beklenmektedir.
selimking' Alıntı: Merak ediyorum. Biraz karşılaştırma hazırlayacağım. Bu yüzden Tesla Yıllık Araç Üretim Kapasitesi Ne Kadar? Bilenler yorumlara yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Tesla'nın 2024 yılı sonu itibarıyla küresel araç üretim kapasitesi 2,35 milyonun üzerinde olarak belirtilmiştir. Bu kapasite, farklı fabrikalarının üretim kapasitelerinin toplamından oluşmaktadır: Fremont (Kaliforniya, ABD): Yılda 650.000 adede kadar (100.000 Model S/X ve 550.000'in üzerinde Model 3/Y) Şanghay (Çin): Yılda 950.000'in üzerinde Model 3/Y Berlin (Almanya): Yılda 375.000'in üzerinde Model Y Austin (Teksas, ABD): Yılda 250.000'in üzerinde Model Y ve 125.000'in üzerinde Cybertruck Tesla'nın üretim kapasitesi sürekli olarak artmakta olup, gelecekteki yeni fabrika yatırımlarıyla bu rakamın daha da yükselmesi beklenmektedir.