Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.
Kayıt OlSLM 1 NİSANDA TESLİMATLAR BAŞLANDIĞI DUYURULDU YOL SONUNA KADAR 20 BİN TESLİMAT YETİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ÇÜNKÜ MEİLLE BAŞVURALARDA HERKESE TEMMUZ TESLİM DENİLİYOR
şöyleki bana 465. sırada araç çıktı ful modelde cam tavan ve ses sitemini hariç tuttarak baş vuru yapmıştım teslimatla alakalı meil atım cevap temmuz sonu teslimat planlanıyor diye geldi yine başka bir hak sahibine gelen meilde öğrendim aynı meil otomatik şekilde ona da gelmiş 20 000. hak sahibinin teslim drumunu düşünemiyorum çünkü teslimatı çekiliş sırası ve seçilen modele göre yapılacak denilmiştirKime temmuz denilmiş, hangi modeller için? Mail ile başvuru nedir?
18014 sırada full paket, aralık ayına verdiler. Hangi markaya gitsen orada 5-6 ay bekletiyorlar zatenşöyleki bana 465. sırada araç çıktı ful modelde cam tavan ve ses sitemini hariç tuttarak baş vuru yapmıştım teslimatla alakalı meil atım cevap temmuz sonu teslimat planlanıyor diye geldi yine başka bir hak sahibine gelen meilde öğrendim aynı meil otomatik şekilde ona da gelmiş 20 000. hak sahibinin teslim drumunu düşünemiyorum çünkü teslimatı çekiliş sırası ve seçilen modele göre yapılacak denilmiştir