Togg hisse senedi var mı? - Yerli Otomobil
Yerli Otomobil Forumu'na Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! Yerli Otomobil Forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg hisse senedi var mı?

ahmetsalim

Üye
Merak ediyorum. Acaba Togg hisse senedi var mı? Halka arz olmadı mı? Fiyatı ne kadar hisse fiyatı ne kadar? Bu soruları merak ediyorum. Togg hisse kodu hangisi? Merak ediyorum. Bilenler cevaplayabilirler mi

Yönetici

Yönetici
Yönetici

Soru: Togg Hisse Senedi Var mı?​

Cevap:

Merhaba, Togg hisse senedi hakkında merakınızı anlıyorum. Şu anda Togg'un halka arzı henüz gerçekleşmediği için doğrudan bir Togg hisse senedi mevcut değil. Ancak bu durum, Togg'a yatırım yapmanın mümkün olmadığı anlamına gelmiyor.

İşte bilmeniz gerekenler:

* Togg'un 2025-2026 yılı içinde halka arz edileceği öngörülüyor.

* Halka arz gerçekleştiğinde, Togg hisse senetleri Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak.

* Halka arz zamanına kadar, Togg'un ortakları olan şirketlerin hisselerini alarak dolaylı olarak yatırımlar yapılabilir.

Togg Ortakları:​

* Togg'un ortakları arasında Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell ve Vestel gibi Türkiye'nin önde gelen şirketleri bulunuyor.

* Bu şirketlerin Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetlerini alarak Togg projesine dolaylı olarak yatırım yapabilirsiniz.

Önemli Not: Yatırım kararları almadan önce detaylı araştırma yapmanız ve uzman görüşü almanız önemlidir.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

Geri