Togg Sıfır Emisyon Hedefleri - Yerli Otomobil
Forumu'na Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! Yerli Otomobil Forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg Sıfır Emisyon Hedefleri

Yönetici

Yönetici
Yönetici
Togg Sıfır Emisyon Hedefleri

Togg Sıfır Emisyon Hedefleri​

Togg'un sıfır emisyon hedefleri, şirketin sürdürülebilirlik vizyonunun temelini oluşturuyor. İşte Togg'un bu konudaki bazı önemli adımları:

Doğuştan Elektrikli:​

Togg, baştan beri elektrikli bir araç olarak tasarlandı. Bu, içten yanmalı motorlu araçların aksine, kullanım sırasında sıfır emisyon anlamına geliyor.

Şirket, elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla birlikte karbon ayak izinin azaltılmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Sürdürülebilir Üretim:​

Togg, sadece araçların kendisiyle değil, üretim süreçleriyle de sürdürülebilirliğe odaklanıyor.

Şirket, üretim tesislerinde yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmayı ve atık yönetimini optimize etmeyi hedefliyor.

Karbon Nötr Hedefi:​

Togg'un en önemli hedeflerinden biri, 2035 yılına kadar karbon nötr bir şirket olmak.
Bu hedef, şirketin tüm faaliyetlerinde karbon emisyonlarını minimize etmeyi ve kalan emisyonları dengelemeyi içeriyor.

Şarj Altyapısı:​

Togg, elektrikli araçların yaygınlaşması için gerekli olan şarj altyapısının geliştirilmesine de katkıda bulunuyor.

Türkiye'nin dört bir yanında hızlı şarj istasyonları kurarak, elektrikli araç kullanıcılarının seyahatlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Ekosistem Yaklaşımı:​

Togg, sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak için sadece kendi faaliyetlerine değil, tedarikçileri ve iş ortaklarıyla da iş birliği yapıyor.

Şirket, tüm değer zincirinde sürdürülebilirlik ilkelerinin benimsenmesini teşvik ediyor.

Togg'un sıfır emisyon hedefleri, Türkiye'nin 2053 net sıfır emisyon hedefiyle de uyumlu. Şirket, elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla birlikte Türkiye'nin iklim değişikliğiyle mücadele çabalarına önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyor

vuud

Üye
Doğa dostu bir araba olduğunu biliyordum bir kere daha göstermiş oldunuz teşekkürler

Geri