TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg T10x AWD versiyonu ne zaman satışa çıkacak? 2025

Admin

Admin
Yönetici
Togg T10x AWD, Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili olma özelliği taşıyan Togg'un performansı yüksek ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip modelidir.

Togg T10x AWD versiyonu ne zaman satışa çıkacak? 2025​

2025 yılı için TOGG T10x AWD versiyonu için henüz net bir çıkış ve satış tarihi belli değildir. Bunun için resmi bir açıklama henüz gelmedi. Gelirse forum sitemiz üzerinden sizleri bilgilendiririz.

Togg T10x AWD Hangi Tarihte Yollara Çıktı?​

Togg T10x AWD, 29 Ekim 2023 tarihinde 100. Yıl Özel Serisi ile birlikte yollara çıkmıştır. Bu özel seriyle birlikte, çift motorlu ve dört çekişli sürüş deneyimi sunan bu model, Türk otomotiv sektöründe önemli bir dönüm noktası olmuştur. Burada gösterilen model henüz seri üretime ve satışa henüz çıkmamıştır.

1000041936.jpg

Togg T10x AWD'nin Özellikleri Nelerdir?​

Yüksek Performans: 435 beygir güç, 700 Nm tork ve 0-100 km/s hızlanmasını 4,8 saniyede tamamlamasıyla dikkat çeker.

Uzun Menzil: 543 km (WLTP) menziliyle uzun yolculuklarda bile konfor sunar.

Zengin Donanım: En güncel teknolojilerle donatılmış, yüksek konfor ve güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

Neden Togg T10x AWD Tercih Edilmeli?​

Yerli Üretim: Tamamen Türkiye'de üretilmiş olması, milli gururu temsil eder.
Çevre Dostu: Elektrikli olması sayesinde sıfır emisyonla çevreye duyarlı bir sürüş deneyimi sunar.

Teknolojik: En son teknolojilerle donatılmış olması, kullanıcılara konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunar.

Sonuç olarak, Togg T10x AWD, Türkiye'nin otomotiv sektöründe önemli bir adım olduğunu kanıtlamıştır. Yüksek performansı, uzun menzili ve zengin donanımıyla dikkat çeken bu model, hem yerli üretim olması hem de çevre dostu olması nedeniyle tercih edilmektedir.

Son düzenleme:

En çok görüntülenenler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,520
Kullanıcılar
10,554
Son üye
Faruk Oktay