TOGG T10X Euro NCAP Test Sonuçları Açıklandı mı?

TOGG T10X Euro NCAP Test Sonuçları Açıklandı mı?

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki bir araç alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de Euro NCAP Test sonuçlarıdır. Markaların araçlarını teste tabi tutarlar ona göre yıldız verirler. Bende merak ediyorum acaba TOGG T10X Euro NCAP Test Sonuçları Açıklandı mı? Açıklandıysa kaç aldı? Cevaplayan arkadaşlar olursa sevinirim. Ben bilgi bulamadım. O yüzden buraya yazmak istedim. Teşekkür ederim şimdiden.

Ekli dosyayı görüntüle 5615

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki bir araç alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de Euro NCAP Test sonuçlarıdır. Markaların araçlarını teste tabi tutarlar ona göre yıldız verirler. Bende merak ediyorum acaba TOGG T10X Euro NCAP Test Sonuçları Açıklandı mı? Açıklandıysa kaç aldı? Cevaplayan arkadaşlar olursa sevinirim. Ben bilgi bulamadım. O yüzden buraya yazmak istedim. Teşekkür ederim şimdiden.

Togg T10X Euro NCAP test sonuçları henüz açıklanmamıştır.

Neden Henüz Açıklanmadı?

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş'ın yaptığı açıklamalara göre, bir aracın Euro NCAP testlerine girebilmesi için öncelikle ilgili kurumun üye ülkelerinde satışa sunulması gerekmektedir. Togg T10X henüz Avrupa pazarında satışa sunulmadığı için resmi bir Euro NCAP değerlendirmesi bulunmamaktadır.

Togg'un Güvenlik Beklentisi

Togg, T10X'in geliştirme sürecinde gerçekleştirdikleri çarpışma güvenliği testleri ve değerlendirmeleriyle aracın 2023 ve sonrası Euro NCAP kriterlerine göre 5 yıldız mertebesinde güvenli olduğunu öngörmektedir. Ayrıca, Togg'un resmi internet sitesinde ve bazı haber kaynaklarında T10X'in Euro NCAP standartlarına uygun olarak tasarlandığı ve 5 yıldız almayı hedeflediği belirtilmektedir.

Güvenlik Özellikleri (Belirtilenler):

• Yüksek mukavemetli çelik konstrüksiyon
  • Üstün denge sistemleri
  • 7 hava yastığı
  • Gelişmiş sürücü destek sistemleri (ADAS)
Sonuç olarak, Togg T10X'in resmi Euro NCAP sonuçları henüz yayınlanmamış olsa da, şirket aracın yüksek güvenlik standartlarına sahip olduğunu ve 5 yıldız almayı hedeflediğini belirtmektedir. Sonuçlar açıklandığında kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,933
Kullanıcılar
10,742
Son üye
TatarzadeAhmet

En Çok Okunanlar

Geri