Trumore Akıllı Cihazım Çalışıyor Mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 👁 5,547

Cem.

Üye

Merhaba. 1.4 güncellermesi ile gelen trumore akıllı cihazım ilk kurulduğunda ki bilgilerle kaldı.

Sonraki sürüşlerde kendini güncellemedi. Yenile dememe rağmen , uygulamayı kapatıp açmama rağmen değişiklik yok. Sizlerde de böyle mi acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar bu uygulamayı kullanan yok mu? Varsa çalışıp çalışmadığını yazmaları çok mu zor? ya da herhangi bilgileri yoksa bile en azından cevap yazarlarsa sevinirim. Burada gördüğüm kadarıyla bu tür konulara hiç bir cevap yazılmıyor. bu şekilde nasıl birbirimize yardımcı olacağız ?

Sorunu ToggCare ile paylaşmıştım. Yazılım ekibinin sorundan haberdar olduğunu ve çözmek için çalıştıklarını bildirmişlerdi…

Bende de aynı sorun var, togg care uygulaması üzerinden talep oluşturdum ama maalesef 7 Haziran tarihindeki verilerle kaldı trumore, güncelleme alamıyorum.

Trumore araç bilgilerini 6 gündür güncellemedi.
Veriler bir sunucu üzerinden gitmiyor mu? Öyle olması lazım çünkü aracın son konumunu gösterdiğine göre bu bilgiyi togg sunucuları üzerinden alıyor olması lazım. Buna rağmen diğer bilgiler (menzil vs) güncellenmedi.

21 Kasım 2024 tarihinden itibaren Trumore bilgilerim güncellenmiyor. Togg Care çağrı merkezini aradığımda sorunun sistemdeki kapsamlı güncellemelerden dolayı yaşandığı söylendi, fakat ne zaman çözüleceği konusunda bir bilgi alamadım maalesef.

Yeni Konular

Forum istatistikleri

Konular
2,254
Kullanıcılar
12,389
Son üye
Madditibe
Geri