Porsche 718 Cayman Elektrikli Haline Büzündü: İşte Tasarımı!
Porsche'nin sevilen spor otomobili 718 Cayman, elektrikli geleceğe adım atıyor. Motor1.com, 2025 yılı sonuna kadar tanıtılması beklenen elektrikli 718 Cayman'ın tasarımını gözler önüne seren özel bir render çalışması yayınladı. Bu çalışma, otomobil tutkunlarını heyecanlandıran detaylar içeriyor.
Render Çalışmasındaki Detaylar
Motor1.com'un render çalışması, son iki yılın casus fotoğraflarından yola çıkılarak hazırlandı. Elektrikli 718 Cayman'ın 4,4 ila 4,5 metre uzunluğunda olması beklenirken, ortadan motorlu coupe düzenini koruyacağı öngörülüyor. Render görüntülerinde, otomobilin daha ince farlara ve markanın diğer elektrikli modellerinde olduğu gibi dört parçalı bir ışık imzasına sahip olduğu görülüyor.
Elektrikli 718 Cayman'ın Özellikleri
Elektrikli 718 Cayman'ın teknik özellikleri henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, otomobilin hem arkadan itişli hem de dört tekerlekten çekişli versiyonlarının olması bekleniyor. Bu, model için bir ilk olacak. Ayrıca, Porsche'nin diğer elektrikli modellerinde kullandığı 800 voltluk mimariye sahip olması ve hızlı şarj imkanı sunması bekleniyor.
Tanıtım ve Çıkış Tarihi
Elektrikli Porsche 718 Cayman'ın 2025 yılı sonuna kadar tanıtılması ve 2026 yılında satışa sunulması bekleniyor. Otomobilin fiyatı ve diğer detayları ise tanıtım tarihinde açıklanacak.