GWM Tank 500 Black Warrior: 865 Beygirlik Sınırlı Üretim Canavarı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • 👁️ 43

Admin

Nuri Özkan
Yönetici
43804.webp

GWM Tank 500 Black Warrior: 865 Beygirlik Sınırlı Üretim Canavarı​

Great Wall Motor (GWM), arazi dünyasında taşları yerinden oynatacak yeni hamlesini 15 Nisan 2026 itibarıyla gerçekleştirdi. Markanın amiral gemisi SUV modeli Tank 500, tamamen karartılmış tasarımı ve akılalmaz güç verileriyle "Black Warrior" (Kara Savaşçı) edisyonuna kavuştu. Sadece 500 adetle sınırlı olan bu özel seri, fabrika çıkışlı modifikasyonları ve teknik kapasitesiyle doğrudan zirveye oynuyor.

43805.webp

Nisan 2026 verileriyle bu özel canavarın teknik detayları şu şekilde:

• Hi4-Z Motor Teknolojisi: Aracın en dikkat çekici noktası olan Hi4-Z mimarisi, 2.0T motoru çift elektrik motoruyla birleştiriyor. Toplamda 645 kW (865 hp) güç ve rekor tork değerleri sunan bu sistem, devasa SUV’un 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4.3 saniyede tamamlamasını sağlıyor.
  • Siyahın Hakimiyeti: "Black Warrior" isminin hakkını veren dış tasarımda; ön ızgara, farlar, tavan rayları, yan basamaklar ve jantlar tamamen parlak siyah detaylarla donatılmış. Bu karanlık görünüm, kontrast oluşturan kırmızı fren kaliperleriyle tamamlanıyor.
  • Elektrikli Menzil ve Batarya: 59.05 kWh kapasiteli devasa bataryası sayesinde araç, WLTC standartlarına göre tek şarjla tam 201 km boyunca sadece elektrik motoruyla yol alabiliyor. Toplam karma menzili ise bin kilometrenin üzerine çıkıyor.
  • İç Mekanda Lüks ve Sportiflik: Kabin içerisinde siyah üst konsol ve kırmızı alt döşemelerden oluşan çift tonlu bir yapı hakim. 14.6 inçlik devasa multimedya ekranı ve 12.3 inçlik dijital gösterge paneli, 2026 teknolojisinin tüm imkanlarını sunuyor.
  • Fiyat ve Erişilebilirlik: Çin pazarında yaklaşık 50.600 USD başlangıç fiyatıyla ön satışa sunulan model, markanın tarihindeki en güçlü seri üretim araçlardan biri olma unvanını taşıyor.
43807.webp

GWM'nin bu sınırlı üretim modeli, aftermarket (piyasa malı) modifiyelerle uğraşmak istemeyen ama hırçın bir görünüm ve süper otomobil performansı bekleyen kullanıcılar için nokta atışı bir seçenek olmuş. Tank 500 Black Warrior, bu teknik özellikleriyle sadece bir arazi aracı değil, aynı zamanda bir prestij simgesi olarak konumlanıyor.

43806.webp

Sizce bir arazi aracında 865 beygirlik bir güç gerçekten gerekli mi, yoksa bu sadece bir gövde gösterisi mi? Bu tarz fabrika çıkışlı "karartılmış" özel seriler, sizce standart modellere göre ödenen fiyat farkına değiyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum!

43808.webp

Not: Tank 500 Black Warrior, başlangıç aşamasında sadece Çin pazarı için 500 adetlik sınırlı kontenjanla satışa sunuldu; aracın Avrupa veya Türkiye pazarına ithal edilmesi konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,145
Kullanıcılar
10,861
Son üye
zalimovvv
Geri