Togg fabrika ziyaretleri mümkün mü - Yerli Otomobil
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg fabrika ziyaretleri mümkün mü

Yönetici

Yönetici
Yönetici

Togg fabrika ziyaretleri mümkün mü

Togg fabrika ziyaretleri mümkün mü?​

Togg'un Bursa Gemlik'teki fabrikası, Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg'un üretim üssü olarak büyük ilgi görüyor. Fabrika ziyaretleri de bu ilgiden nasibini alıyor. Peki, Togg fabrikasını ziyaret etmek mümkün mü?

Togg Fabrika Ziyaretleri Hakkında Bilgiler​

Togg fabrikasını ziyaret etmek şu an için herkese açık değil. Ancak, bazı özel gruplar ve basın mensupları fabrikayı ziyaret etme fırsatı buldu. Örneğin, geçtiğimiz aylarda bazı milletvekilleri ve gazeteciler fabrikayı ziyaret ederek üretim sürecini yakından görme imkanı buldu.

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, фабрика ziyaretlerinin ilerleyen dönemlerde halka da açılacağını belirtti. Ancak, bu ziyaretlerin ne zaman başlayacağı ve nasıl bir prosedür izleneceği henüz net değil.

Fabrika Ziyaretleri Hakkında Gözlemler​

Fabrikayı ziyaret edenlerin aktardığı bilgilere göre, Togg'un Gemlik'teki fabrikası son derece modern bir tesis. Ziyaretçiler, üretim sürecinin tüm aşamalarını yakından görme fırsatı buluyor. Fabrikada batarya, motor, iç aksam ve dış aksam montajı gibi aşamalar detaylı bir şekilde incelenebiliyor.

Togg Fabrikası Ziyaretleri Ne Zaman Başlayacak?​

Togg fabrikası ziyaretlerinin ne zaman halka açılacağı henüz belli değil. Ancak, Togg'un sosyal medya hesaplarını ve web sitesini takip ederek bu konuda güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sonuç olarak​

Togg fabrikası ziyaretleri şu an için herkese açık olmasa da, gelecekte bu imkanın sunulması bekleniyor. Togg'un üretim sürecini yakından görmek isteyenlerin bir süre daha beklemesi gerekecek.

Geri