TOGG T10X kaç kilo? Araç ağırlığı ne kadar? - Yerli Otomobil
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

TOGG T10X kaç kilo? Araç ağırlığı ne kadar?

Yönetici

Yönetici
Yönetici
1000051931.jpg

TOGG T10X kaç kilo? Araç ağırlığı ne kadar?​

Togg T10X'in ağırlığı, modeline ve donanımına göre değişiklik göstermektedir. Ancak genel olarak, Togg T10X'in ağırlığı 2000 kg civarındadır.
Togg T10X'in farklı versiyonlarının ağırlıkları:

* Togg T10X V1: 1972 kg
* Togg T10X V2: 2010 kg

Bu ağırlıklar, aracın boş ağırlığıdır. Yani, içerisinde yolcu ve yük bulunmadığı durumdaki ağırlığıdır. Araca yolcu ve yük eklendiğinde, toplam ağırlık artacaktır.

Togg T10X'in ağırlığı, elektrikli bir araç olmasından dolayı, benzer büyüklükteki benzinli araçlara göre biraz daha fazladır. Bunun nedeni, bataryaların ağırlığıdır. Elektrikli araçların bataryaları, oldukça ağır olabilir ve bu da aracın toplam ağırlığını artırır.

Ancak, Togg T10X'in ağırlığı, sürüş dinamiklerini olumsuz etkilemez. Aksine, ağırlığın dengeli bir şekilde dağıtılması sayesinde, araç daha dengeli ve yol tutuşu daha iyi bir sürüş deneyimi sunar.
Togg T10X'in ağırlığı ile ilgili daha fazla bilgi için, Togg'un resmi web sitesini ziyaret edebilir veya Togg yetkili satıcılarına başvurabilirsiniz.

Son düzenleme:

nuriozkan

Üye
Maşallah 2 ton üzeri olacağını tahmin ettim bence de ilerleyen zamanlarda yada yeni modellerde bataryayı daha da büyük yaparak kiloyu bu seviyede tutabilirlerse çok daha iyi menzile erişme gerçekleşebilir. İnşallah ilerde bunun da ARGE sini yapabilirler

Güzel bilgi. Forumları bu yüzden seviyorum kısa ve öz bilgi. Bin tane haber sitesine bakıyorum. Yazmışta yazmış. Gerek yok bakın forum süper olmuş.

Yönetici

Yönetici
Yönetici
Konuyu güncele taşıdık merak edilen bir konu olduğu için

Geri